Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

EverEarth Økologisk Bondegård

Spesialpris 499,00 kr SPAR 23% 649,00 kr
På lager
Kun 2 igjen
SKU
EE32685
Organic Farm Set, Ever Earth

Ditt barn vil nyte å lære om vår økologiske gård gjennom mange timer med å leke og forestille seg det daglige løp. Inkluderer bondedukke, sau, kylling, hane, ku, låve, penn, biogassbeholder og vegetabilsk lapp. Laget av høy kvalitet Beech og fullt testet til europeiske standarder, er dette produktet egnet for barn i alderen 36 måneder +. Det er også 100% FSC-sertifisert Beech og testet til EN71-standarder, så det er trygt og slitesterkt for barnet ditt å leke med.

Lære funksoner: Tenke ferdigheter: Å finne ut hvordan ting fungerer er en av de beste delene av spillet. Enkle utfordringer for mer utfordrende kan hjelpe på dette området. Tenk ferdigheter er mentale prosesser vi bruker til å gjøre ting som: løse problemer, ta beslutninger, stille spørsmål, konstruere planer, vurdere ideer, organisere informasjon og lage objekter.

Form gjenkjennelse: Læring om de ulike figurene som eksisterer, utvider ikke bare kunnskapen om former, men bidrar til å utvikle sine fine motoriske ferdigheter, så vel som mellomromkjennskap.


Problemløsning:  Å finne ut hvordan ting fungerer er en av de beste delene av spillet. Enkle utfordringer for mer utfordrende kan hjelpe på dette området.
Kommunikasjonsferdigheter: Ved rollespill og samspill med andre gjennom lek, kan barn begynne å utvikle sine kommunikasjonsferdigheter og begynne å forstå sosial samhandling på en bedre måte.
Sosiale ferdigheter: Å være trygg på deg selv og å kunne dele dine tanker er avgjørende for barns utvikling. Spill kan naturligvis gjøre det.Kreativitet: Ved hjelp av fantasi og kreativitet kan barna hjelpe verden til å se verden på en ny måte. Dette hjelper dem til å bli store tenkere.
Øye-hånd koordinasjon: Underviser griper og holder ferdigheter som fører til suksess i skolen og utover.
Idrett: Hånd øye koordinering kan hjelpe barnet ditt til å ta en ball og slå en ball med en flaggermus.
Håndskrift - Visual-motorintegrasjon, som er en viktig ferdighet for håndskrift, vokser ut av en god hånd-øye koordinering base. Øynene må lede hånden til å danne bokstavene og sørge for at de holder seg innenfor linjene.
Lesing: Øye sporing ferdigheter, som er avgjørende for lesing, kan utvikles gjennom spill og aktiviteter som brukes til hånd øye koordinering.
Lek og lær ferdigheter - Unge barn bruker denne ferdigheten når de lærer å stable tårn, bygge med murstein osv., Og vi bruker til og med hånd øyekoordinasjon for å knytte skosler og frostkaker.

EVER EARTH 

I over 40 år har EverEarth vært en global leder innen design, levering og produksjon av tre leketøy og gaver i oppfinnsomhet. Vi bruker denne styrken til å fremme miljøvern og bærekraft i alt vi gjør, slik at vår verden vil være levende og full av liv, godt inn i fremtiden. På grunn av dette er vi proaktive i bruken av trygge materialer og grønn produksjon. Vi er stolte av å si at vårt karbonavtrykk er dramatisk lavere enn mange andre fabrikker, og vi "tråkker lett" som vi lever og arbeider.
Våre intrikat utformede treleker er ikke bare et kreativt og flott tillegg til spilletid, de er også trygge. Vi tester hardt alt som når barnets hender til en internasjonal standard, i tillegg til å produsere den slags kvalitetsleker som er stolte av.

Lekenes løfter

Enkelhet: Vi gjør ting enkle, slik at du ikke trenger å. Fra konsept til forbruker er vi akkurat der med å arbeide med deg hvert skritt av veien.
Sikkerhet Når det gjelder barn, tar vi ikke sikkerhet lett. Alle våre produkter er satt gjennom den strengeste interne testen, samt gjennom tredjepartsindustrien godkjente testlaboratorier som BV, SGS, Intertek, etc.
Kvalitet - Vi garanterer vårt håndverk og er stolte av vårt arbeid. Alle produkter som forlater produksjonsgulvet har gjennomgått strenge kvalitetskontrollskontroller på flere nivåer.
Miljøvennlige materiale - Vi er stolte over å være proaktive når det gjelder å bruke materialer som er trygge for vårt miljø. I tillegg til å bruke de sikreste materialene, arbeider vi kontinuerlig med å forbedre våre produksjonsprosesser.

Plant et tre

Bli med i vårt initiativ for å plante ett tre for hvert leketøy vi selger! Vi har nylig etablert en FSC-sertifisert skog og løfte om å plante ett tre for hvert produkt som er kjøpt og registrert på vårt nettsted. Vennligst besøk everearthglobal.com for å finne ut mer.
Vi er den eneste globale leketøyprodusenten som eier sin egen FSC-sertifiserte skog.
Når du kjøper en EverEarth leketøy, vil vi plante et tre for barnet ditt i vår skog. Vi sender deg deretter et sertifikat for at barnet ditt skal beholde og verne om at de har plantet et tre og hjulpet miljøet.
Vår skog er over 8000 hektar (20.000 hektar) i størrelse.
Vi utdanner landsbyboerne som bor og jobber i skogen, gir opplæring i skogbruk, moderne voksende teknikker, vann- og jordbeskyttelse, brannbekjempelse og bruk av solenergi.
For å plante ditt tre, besøk bare vår hjemmeside everearthblobal.com
Med vår egen skog har vi en rikelig tilførsel av naturressurser an

Mer informasjon
Merke Ever earth
Has Ass Nei
Anbefalte produkter