Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

EverEarth Eventyr Dukkehus

Spesialpris 399,00 kr SPAR 27% 549,00 kr
På lager
SKU
EE30978
Fairy Tale Dolls House, Ever Earth
Å få sitt første dukkehus vil glede enhver liten jente. Med sitt hjerteformede flyttbare tak kan lekene foregå inne eller ute i huset. Det inkluderer også 2 figurer, 2 trær, 1 velkomstskilt, 1 bord og 2 stoler, sofa, bord og 2 hakk. Passer fra 3 år (på grunn av små deler), i tillegg til å være barnesikker og miljøvennlig, oppmuntrer det også øyehånds koordinering. og fantasi. En annen nydelig leke fra EverEarth.
 
Egenskaper: Passer fra 3 år Hjerteformet flyttbart tak Mål H23cm x W27cm x D20cm 2 poserbare figurer 2 trær 1 velkomstskilt 1 bord og 2 stoler Sofabord 2 hakkgjerder Naturlig tre fra fornybare skoger Resirkulert emballasje Vannbasert maling EverEarth er forpliktet til en høyere standard for miljøbevissthet. De tror at små endringer i hverdagen kan redusere vår innflytelse på planeten. Gi et barn et miljøvennlig leketøy i dag, gi dem en grønnere planet i morgen. Ved å bruke nye og forbedrede måter å produsere varer på, og ved å bruke miljøvennlige materialer, prøver Everearth å opprettholde eller øke miljøets kvalitet. Bli med i deres initiativ for å plante ett tre for hvert leketøy solgt! De har nylig etablert en FSC-sertifisert skog, og løfte om å plante ett tre for hvert produkt som er kjøpt og registrert på deres nettsted.
 

EVER EARTH
I over 40 år har EverEarth vært en global leder innen design, levering og produksjon av tre leketøy og gaver i oppfinnsomhet. Vi bruker denne styrken til å fremme miljøvern og bærekraft i alt vi gjør, slik at vår verden vil være levende og full av liv, godt inn i fremtiden. På grunn av dette er vi proaktive i bruken av trygge materialer og grønn produksjon. Vi er stolte av å si at vårt karbonavtrykk er dramatisk lavere enn mange andre fabrikker, og vi "tråkker lett" som vi lever og arbeider.
Våre intrikat utformede treleker er ikke bare et kreativt og flott tillegg til spilletid, de er også trygge. Vi tester hardt alt som når barnets hender til en internasjonal standard, i tillegg til å produsere den slags kvalitetsleker som er stolte av.

Lekenes løfter

Enkelhet: Vi gjør ting enkle, slik at du ikke trenger å. Fra konsept til forbruker er vi akkurat der med å arbeide med deg hvert skritt av veien.
Sikkerhet Når det gjelder barn, tar vi ikke sikkerhet lett. Alle våre produkter er satt gjennom den strengeste interne testen, samt gjennom tredjepartsindustrien godkjente testlaboratorier som BV, SGS, Intertek, etc.
Kvalitet - Vi garanterer vårt håndverk og er stolte av vårt arbeid. Alle produkter som forlater produksjonsgulvet har gjennomgått strenge kvalitetskontrollskontroller på flere nivåer.
Miljøvennlige materiale - Vi er stolte over å være proaktive når det gjelder å bruke materialer som er trygge for vårt miljø. I tillegg til å bruke de sikreste materialene, arbeider vi kontinuerlig med å forbedre våre produksjonsprosesser.

Plant et tre
Bli med i vårt initiativ for å plante ett tre for hvert leketøy vi selger! Vi har nylig etablert en FSC-sertifisert skog og løfte om å plante ett tre for hvert produkt som er kjøpt og registrert på vårt nettsted. Vennligst besøk everearthglobal.com for å finne ut mer.
Vi er den eneste globale leketøyprodusenten som eier sin egen FSC-sertifiserte skog.
Når du kjøper en EverEarth leketøy, vil vi plante et tre for barnet ditt i vår skog. Vi sender deg deretter et sertifikat for at barnet ditt skal beholde og verne om at de har plantet et tre og hjulpet miljøet.
Vår skog er over 8000 hektar (20.000 hektar) i størrelse.
Vi utdanner landsbyboerne som bor og jobber i skogen, gir opplæring i skogbruk, moderne voksende teknikker, vann- og jordbeskyttelse, brannbekjempelse og bruk av solenergi.
For å plante ditt tre, besøk bare vår hjemmeside everearthblobal.com
Med vår egen skog har vi en rikelig tilførsel av naturressurser an

Mer informasjon
Merke Ever earth
Has Ass Nei
Anbefalte produkter