Vernesko og vernestøvler

Ver­ne­fot­tøy kan være av enklere vernesandaler, vernesko, vernsestøvler og andre arbeidsstøvler som har ulike sikkerhets graderinger (S1-S3) . Vernefottøy krever at alt skal god­kjen­nes et­ter en eu­ro­pe­isk norm som stil­ler vis­se krav til pro­duk­tet i for­hold til skli­sik­ker­het, støt­dem­pen­de ef­fekt, vann­be­stan­dig­het, pus­te­egen­ska­per, ri­ve­styr­ke, sli­te­styr­ke, beskyttelse, sikkerhet og ikke bare den ver­ne­het­ten i tåtuppen de fles­te har et for­hold til.

Arbeidssko er egnet for håndverkere, helestjenesten, undervisningssektoren, kokker, servitører og som uniformssko. De er klassiske, enkle og gjør det behagelig for deg å gå og stå i mange timer av gangen. De oppfyller sikkerhetskravene til sertifiserte vernesko i sikkerhetsklassene S1, S1P, S2 og S3. Dermed gir et sikkert fottøy deg effektiv beskyttelse, med tå- og sømvern i tilfelle du skulle få noe tungt sluppet ned på føttene, få dem i klem eller tråkke på skarpe gjenstander. Fottøyet er også støtabsorberende og sklihemmende.

Tresko er velegnet til både jobb og fritid. Det er tresko for personale i klinikker og omsorgssektoren, for kokker og kjøkkenpersonell, for smeder, sveisere og for andre hvor det stilles høye sikkerhetskrav. Endelig er det tresko til hagearbeid og generelt til fritidsbruk.

Ta en titt på alt fottøyet vi har, som består av arbeidssko, vernesko, vernestøvler og tresko. Du kan finne både de nyeste trendene og billige restpartier, og selvfølgelig er det heller ikke noe feil med restpartiene - de kan være nedsatt fordi det kun fins noen få størrelser eller farger igjen. Ta en titt og finn vernefottøy til herrer, damer og eldre barn.

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

23 Produkter

per side
Angi synkende retning

23 Produkter

per side
Angi synkende retning