Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie Disney Mikke Mus

1599,00 kr
Ikke på lager
SKU
LEGO21317

LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie Disney Mikke Mus

 

Fans av Disneys Mikke Mus vil elske LEGO® Ideas 21317 settet Steamboat Willie, som markerer 90-årsdagen til verdens mest berømte tegneseriefigur.

LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie Disney Mikke Mus

 

Fans av Disneys Mikke Mus vil elske LEGO® Ideas 21317 settet Steamboat Willie, som markerer 90-årsdagen til verdens mest berømte tegneseriefigur. I 1928 dukket Mikke Mus for første gang opp på lerretet i en svart-hvitt Disney-tegnefilm ved navn «Steamboat Willie». Dette var også den første Disney-filmen med synkronisert lyd. Denne LEGO klosseversjonen av S.S. Willie har skorsteiner som går opp og ned, og skovlhjul som roterer når båten skyves framover. En minifigur kan stå på båtbroen, som inneholder inspirerende maritime detaljer som ror, livbøye og byggbar skipsklokke. På dekket står det en byggbar kran som kan brukes for å løfte om bord «potetkassen». Denne unike byggemodellen inneholder minifigurer av Minni Mus og Mikke Mus fra april 2019, hver med en spesiell sølvdekor. Settet inneholder også en papegøyefigur. Med dette LEGO settet kan barn og voksne både gjenskape scener fra originaltegnefilmen med Mikke Mus. Denne slående modellen er også perfekt som utstillingsmodell.

  • Bygg og vis fram dette LEGO® samlersettet, eller gjenskap favorittscenene fra den klassiske kinofilmen om Mikke Mus, «Steamboat Willie».
  • Dette unike lekebyggesettet inneholder to minifigurer fra april 2019: Minni Mus og Mikke Mus, begge med spesiell sølvdekor. Settet inneholder også papegøyen til Mikke Mus.
  • Den ikoniske, svarthvite Steamboat Willie-båten har skjulte hjul, skorsteiner som går opp og ned, roterende skovler, en justerbar kran og diverse elementer, inkludert et «S.S. Willie»-navneskilt, skilt med årstallet «1928» og en «potetkasse».
  • En minifigur kan stå på båtbroen, hvor det også er en klossebygd skipsklokke og andre elementer som skipsror og livbøye.
  • De to skorsteinene går opp og ned, og de to skovlhjulene roterer når båten skyves framover.
  • Inneholder tilbehør som Minni Mus' gitar og noteark.
  • Dette kreative byggesettet fra LEGO® Ideas inkluderer et hefte med byggeinstruksjoner, gøyale fakta om den historiske Disney-animasjonsfilmen «Steamboat Willie» fra 1928 og informasjon om fan-skaperen og LEGO® designerne bak dette fantastiske retro-settet.
  • Steamboat Willie er over 15 cm høy, 26 cm lang og 14 cm bred.
Mer informasjon
Merke LEGO
Has Ass Nei
Anbefalte produkter