LEGO

LEGO

LEGO er populært som aldri før og interesserer både liten og stor.

De minste liker ofte DUPLO og er en fin introduksjon til LEGO, finmotorikk og kreativ lek. Prøv adult serien eller creative om du ser etter mer voksen LEGO.

 


 

Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Elementer 1-32 av 474

Side
per side
Angi synkende retning

Elementer 1-32 av 474

Side
per side
Angi synkende retning

Bygg innen ditt favoritt tema

Se for eksempel LEGO Classic, LEGO Friends, LEGO City, Creator, Ninjago, Star Wars, Minecraft, Harry Potter, Technic, DUPLO, Boost, Creator Expert, DOTS, Super Mario, Jurassic World, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms med flere. Med Leko byggeklosser er mulighetene mange.

La deg engasjere og utfordre, og lek med byggeklosser og byggesett fra LEGO, slik barn og voksne har latt seg begaistre av den ikoniske byggeklossen i over 70 år!

LEGO-klossene er utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO lar deg bygge og sette sammen byggverk i nesten uendelige antall kombinasjoner, eller du kan bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Det er bare fantasien som setter grenser!

LEGO for voksne, Adults welcome, kan gi deg en avslappende pause og være et velkomment avbrekk i en stressende hverdag. LEGOs byggesett for voksne tar deg med til underholdningens verden, lar deg oppleve kunst, design, reise og historie, byr på interessante funn fra vitenskap og teknologi, trigger interessen for luksuriøse bilmodeller, eller tar deg med til en galakse langt borte.