Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Solkrem Piz Buin 1 Day Long Lasting Sun Lotion High SPF 15 100 ml

Spesialpris 99,00 kr SPAR 45% 179,00 kr
På lager
SKU
PizBuin100ml-DAY

Solkremen gir langvarig beskyttelse, glir lett på huden og skaper et slør av bredspektret beskyttelse mot sol og skade over tid.

Solkrem Piz Buin 1 Day Long Lasting Sun Lotion High SPF 30 100 ml

 

Vær trygg og komfortabel i solen med Piz Buin 1 Day Long Lasting Sun Lotion - High SPF30, en solkrem som ikke klisser og kombinerer UVA/UVB-filtre med innovativ teknologi for å gi opptil 6 timers* beskyttelse mot solen.

Solkremen gir langvarig beskyttelse, glir lett på huden og skaper et slør av bredspektret beskyttelse mot sol og skade over tid. Solkremen er beriket med antioksidanten vitamin E og FEVERFEW PFE ™ (et antioksidant planteekstrakt som har vært under omfattende forskning for å bekrefte effekten) og beskytter mot tidlig aldring, samtidig som den lindrer rødhet og forbedrer hudens motstandskraft mot solen**. I tillegg til de beskyttende egenskapene tilfører lotionen også intens fuktighet og etterlater silkemyk, smidig hud.

*Forbeholdt at du følger instruksjonene.

**Eksperimentelt testet.

Påfør rikelig og jevnt før soleksponering. Gjenta ofte, spesielt etter svetting, svømming eller håndkletørking. Unngå solen midt på dagen og å oppholde deg for lenge i solen selv om du bruker solkrem. Hold babyer og barn borte fra direkte sollys.

 

Mer informasjon
Has Ass Nei
Anbefalte produkter