Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Sandal Birkenstock Arizona Natural Leather Black sort lær

Spesialpris 999,00 kr SPAR 5% 1049,00 kr
På lager
SKU
birkenstock0551253

Birkenstock sin orginale fotseng trukket i naturfarget semske.  Overmaterialet/ reimene er i ubehandlet og vakkert naturlær med en tykkelse på 2,8 til 3,2 millimeter. Den klassisk sorte Birkenstock, med sorte spenner. 

Sandal Birkenstock Arizona Natural Leather Black sort lær

 

BIRKENSTOCK SANDALEN: 

Denne sandalen er bygget opp rundt Birkenstock sin orginale fotseng som beskrevet under. Fotsengen er trukket i naturfarget semske.  Overmaterialet/ reimene er i ubehandlet og vakkert naturlær med en tykkelse på 2,8 til 3,2 millimeter. Den klassisk sorte Birkenstock, med sorte spenner. 

FOTSENGEN: 

Hjertet i alle Birkenstock sandaler er den berømte fotsengen. Fotsengen er kjent for den anatomiske oppbygningen som gir foten din den støtten den trenger. Konstruksjonen er gjennomtenkt til minste detalj, både med tanke på materialvalg og god fothelse. Tanken er at du skal føle at du går barbeint på en strand, uten å kjenne belastninger, kun sunnhet og vellvære. Selve fotsengen er bygget opp av kork og lateks. Kork materialet har en svært fleksibel og dempende egenskap, samtidig som den støtter og avlaster foten. Mellom korken og yttersålen finner vi lag med strie. Det første strielaget danner basisen for fotsengen, og stabiliserer samtidig den naturlige kjernen av kork og lateks. Det andre laget er med på å øke fleksibiliteten som igjen bidrar til en lang levetid. Det fanger opp fukt og fremmer fuktighetsreguleringen. Fotsengen er tilslutt trukket i semsket skinn som også absorberer fukt. Den naturlige egenskapen til det eksklusive skinnet bidrar til et behagelig fotklima. Den ytterste sålen er laget ev et miljøvennlig EVA materiale. 

Birkenstock fotsengen er som nevnt selve hjertet i sandalene, og er i de aller fleste tilfeller lik i alle modeller. Det er viktig å merke seg at Birkenstock også nå er kommet med en VEGAN variant, der fotsengen er trukket i mikrofiber istedenfor semsket skinn. Det er i tilegg også kommet en variant med myk fotseng, der det er lagt inn et ekstra lag med lateks mellom korken og overmaterialet. Denne varianten føles ekstra myk å gå med, og passer ofte godt til førstegangsbrukere av Birkenstock. Det som skiller seg ut videre er design og material valg på reimene. Det er viktig å merke seg at det finnes både forskjellige typer skinn, men også et syntetisk overnateriale: Birko-Flor. Materialvalgene vil naturlig nok ha noe å si for prisen på sandalen. 

Birkenstock  - en tysk suksesshistorie. De historiske røttene til dette familiedrevne selskapet går tilbake til 1774, da Johann Adam Birkenstock ble oppført i kirkens arkiver som "skomaker og underordnet". Cirka 120 år senere (1896) åpnet Konrad Birkenstock to skobutikker i Frankfurt am Main, og begynte å produsere fotsenger.
I 1963 lanserte Birkenstock det første paret med sandaler. Modellen "Madrid" ble en global suksess. I 1982 fulgte de fem første modellene av sandalene. 

Kunnskapen om ortopedi og såler har gått i arv gjennom generasjoner. Faglig forankring, kvalitet og bærekraft har alltid vært et viktig fokus underveis. Med disse elementene i bunn har det vært rom for videreutvikling og modernisering, noe som har gjort Birkenstock sandalene til et "must have" sett ut i fra dagens motebildet.

Mer informasjon
Has Ass Nei
Anbefalte produkter