Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Ravensburger GraviTrax Utvidelse - Zipline

Spesialpris 149,00 kr SPAR 21% 189,00 kr
På lager
Kun 2 igjen
SKU
BR109260700

Ravensburger GraviTrax Utvidelse - Zipline

Kjør i vei! Zipline forbinder sporseksjoner for å koble sammen store avstander og forskjellige høydenivåer. Kombinere Zipline med GraviTrax-startsettet for spektakulær kulekjøring. Hvor langt vil kulen rulle når du kobler til på tvers av sporene via Zipline?

 

Ravensburger GraviTrax Utvidelse - Zipline

 

Opplev tyngdekraften på en ny og spennende måte med Ravensburgers helt nye kulebanesystem GraviTrax.

 Opplev tyngdekraften makt! GraviTrax er et helt nytt STEM-sporingssystem fra Ravensburger! Bruk fantasien til å bygge fantastiske spor og sett klinkekulen til å rulle! Lag en overraskelse! Bruk tunnelene til å skjule kulene når de ferdes gjennom sporet ditt. Kombiner tunnelene med GraviTrax Starter-Set for ekstra mysterier til sporet ditt. Klarer du å holde øye med klinkekulen når den ruller gjennom tunnelene?

Dette STEM-systemet [Science, Technology, Engineering and Maths] er en ideell måte for å lære barna om tyngdekraft, magnetisme, kinetisk energi og moro. Treffe på et problem? Freestyle med ditt eget spordesign eller bruk oppgavene og tegningene som er inkludert for å hjelpe deg med å komme i gang i GraviTrax 'verden! Stanser eller flyr Gravisfæren av sporet før de når sluttmålet? Tid for litt problemløsning. Bygg opp igjen og prøv noe annet! GraviTrax-sporsystemet kan utvides ubegrenset med ekstra sporpakker og utvidelser. Dette settet passer for 1+ spillere, fra 8 år og oppover.

Innholder:
Innhold: 3 action stein trampoline, 3 høydes steinvinkel

Mer informasjon
Merke Ravensburger
Has Ass Nei
Anbefalte produkter