Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Ravensburger GraviTrax Utvidelse - Tiptube

Spesialpris 149,00 kr SPAR 21% 189,00 kr
På lager
Kun 4 igjen
SKU
BR1092607022

Ravensburger GraviTrax Utvidelse - Tiptube

Stopp, saml opp og slipp kulene med GraviTrax TipTube fra Ravensburger! Kombiner TipTuben med GraviTrax Starter Set og skap unik action på banen din. Hvor lenge kan du holde kulene dine med TipTuben?

 

Ravensburger GraviTrax Utvidelse - Tiptube

 

Opplev tyngdekraften på en ny og spennende måte med Ravensburgers helt nye kulebanesystem GraviTrax.

 Opplev tyngdekraften makt! GraviTrax er et helt nytt STEM-sporingssystem fra Ravensburger! Bruk fantasien til å bygge fantastiske spor og sett klinkekulen til å rulle! Lag en overraskelse! Bruk tunnelene til å skjule kulene når de ferdes gjennom sporet ditt. Kombiner tunnelene med GraviTrax Starter-Set for ekstra mysterier til sporet ditt. Klarer du å holde øye med klinkekulen når den ruller gjennom tunnelene?

Dette STEM-systemet [Science, Technology, Engineering and Maths] er en ideell måte for å lære barna om tyngdekraft, magnetisme, kinetisk energi og moro. Treffe på et problem? Freestyle med ditt eget spordesign eller bruk oppgavene og tegningene som er inkludert for å hjelpe deg med å komme i gang i GraviTrax 'verden! Stanser eller flyr Gravisfæren av sporet før de når sluttmålet? Tid for litt problemløsning. Bygg opp igjen og prøv noe annet! GraviTrax-sporsystemet kan utvides ubegrenset med ekstra sporpakker og utvidelser. Dette settet passer for 1+ spillere, fra 8 år og oppover.

Innholder:
Innhold: 3 action stein trampoline, 3 høydes steinvinkel

Mer informasjon
Merke Ravensburger
Has Ass Nei
Anbefalte produkter