Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Ravensburger GraviTrax Utvidelse - Flip

Spesialpris 149,00 kr SPAR 21% 189,00 kr
På lager
Kun 4 igjen
SKU
BR109260702

Ravensburger GraviTrax Utvidelse - Flip

Utløs flippen! Flytt kulen ett nivå opp og send den i motsatt retning! Kombiner GraviTrax Flip fra Ravensburger med GraviTrax Starter Set og få utrolig action på banen din! Hvor langt kommer kulene dine med Flip?

 

Ravensburger GraviTrax Utvidelse - Flip

 

Opplev tyngdekraften på en ny og spennende måte med Ravensburgers helt nye kulebanesystem GraviTrax.

 Opplev tyngdekraften makt! GraviTrax er et helt nytt STEM-sporingssystem fra Ravensburger! Bruk fantasien til å bygge fantastiske spor og sett klinkekulen til å rulle! Lag en overraskelse! Bruk tunnelene til å skjule kulene når de ferdes gjennom sporet ditt. Kombiner tunnelene med GraviTrax Starter-Set for ekstra mysterier til sporet ditt. Klarer du å holde øye med klinkekulen når den ruller gjennom tunnelene?

Dette STEM-systemet [Science, Technology, Engineering and Maths] er en ideell måte for å lære barna om tyngdekraft, magnetisme, kinetisk energi og moro. Treffe på et problem? Freestyle med ditt eget spordesign eller bruk oppgavene og tegningene som er inkludert for å hjelpe deg med å komme i gang i GraviTrax 'verden! Stanser eller flyr Gravisfæren av sporet før de når sluttmålet? Tid for litt problemløsning. Bygg opp igjen og prøv noe annet! GraviTrax-sporsystemet kan utvides ubegrenset med ekstra sporpakker og utvidelser. Dette settet passer for 1+ spillere, fra 8 år og oppover.

Innholder:
Innhold: 3 action stein trampoline, 3 høydes steinvinkel

Mer informasjon
Merke Ravensburger
Has Ass Nei
Anbefalte produkter