Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Nerf Elite 2.0 Trio TD 3

119,00 kr
På lager
SKU
HABE9954EU

Nerf Elite 2.0 Trio TD 3

Gjør deg klar for kamp med Nerf Elite 2.0-blastere med innebygde egenskaper for tilpasning slik at du kan oppgradere dem og få overtaket i Nerf-konkurranser. Bygg opp samlingen din av Elite 2.0-blastere for å optimalisere strategien din og få et taktisk overtak og fleksibilitet til alle oppdrag og kamper!

Nerf Elite 2.0 Trio TD 3

Skyt 3 Nerf piler samtidig med Nerf Elite 2.0 Trio SD-3 blaster. Blasteren har en taktisk skinne slik at du kan tilpasse blasteren med forskjellige Nerf tilbehør. Inkluderer 6 offisielle Nerf Elite-piler som gir deg 3 piler i blasteren og 3 piler for omlasting. Blasteren skyter pilene opptil 27 meter.  Krever ikke batterier. Briller er anbefalt (ikke inkludert).

OPPGRADERINGSKLAR BLASTER: Tilpass blasteren for alle slags kamper eller oppdrag ved å benytte deg av 3 taktiske skinner og festepunkt for kolbe- og løpsforlengelse (kolbe- og løpsforlengelse ikke inkludert)

INKLUDERER 6 NERF-PILER: Trio SD-3 leveres med 6 offisielle Nerf-piler. Fyll opp magasinet med 3 piler – og 3 flere piler klare for når du skal lade om. Skyt, lad om, og fortsett å skyte!

SKYT 3 PILER PÅ EN GANG: Avfyr 3 piler om gangen! Trekk påfyllingshåndtaket og trykk på avtrekkeren for å skyte hver pil. Krever ingen batterier.

SKYTER PILER OPPTIL 27 METER: Denne blasteren skyter piler opptil 27 meter

Alder: Fra 8 år
UNNGÅ ØYESKADE:
ADVARSEL: Sikt ikke på øyne eller ansikt. Det anbefales at spillere og personer i nærheten bruker briller. Bruk bare offisielle Nerf-piler. Det er ikke sikkert andre piler møter sikkerhetsstandarden. Ikke endre på pilene eller blasteren.
ADVARSEL: FARE FOR KVELNING – små deler kan genereres. Ikke for barn under 3 år.
Inneholder: blaster og 12 piler.

Mer informasjon
Has Ass Nei
Anbefalte produkter