Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

BERG Toys Tråbil - Rapid Blue BFR

Spesialpris 6346,85 kr SPAR 6% 6754,80 kr
Ca en uke leveringstid
SKU
BT07.10.21.00

BERG Toys Tråbil - XL B.RAPID BLUE BFR

Passer for barn fra 5+

Den klassiske tråbilen som puttet Berg på verdenskartet, har fått et helt nytt utseende. Du kan fortsatt velge mellom tre forskjellige modeller: Basic Pure, Basic Rapid og Basic Super.

Den klassiske tråbilen som puttet Berg på verdenskartet, har fått et helt nytt utseende. Du kan fortsatt velge mellom tre forskjellige modeller: Basic Pure, Basic Rapid og Basic Super. Du blir aldri for stor for en Basic. Du kan begynne å bruke den når du er fem år gammel og til og med voksne synes det er moro med en kjøretur. Du kan tilpasse Basics kjøring til dine egne ønsker og krav. BFR-systemet har en direkte drivmekanisme, slik at du kan kjøre like raskt fremover som bakover. Hvis du vil ha mer variasjon i kjøringen, velger du BFR-3 med tre gir, da får du ekstra kraft med E-BFR eller E-BFR-3 takket være en integrert elektrisk midtmotor med uttakbart batteri. Jo mer kraft du bruker, jo mer hjelper motoren deg. Er du kanskje høy? Da er modellen med XXL-BFR-rammen ideell for deg! Alle de elektriske modellene leveres med XXL-ramme som standard.

Nyt de utmerkede kjøreegenskapene til Basic. Kulemekanismen i kontrollene hjelper deg med å velge din ideelle vei. Selv i de tetteste svingene vil de robuste luftfylte dekkene og svingaksen gi deg grep, balanse og stabilitet. Det gjør det også enkelt å håndtere ujevne underlag, det fører til hyggelig, sikker og komfortabel kjøring. Og hvis du må bremse, bruker du bakpedalbremsen eller du kan bare trekke i håndbremsen. Basic Pure og Basic Rapid er begge tilgjengelige i blått. Rapid har to solide bakskjermer som ekstra egenskap. Har du lyst på et aerodynamisk design? Da kan du velge Super, den har en kul frontspoiler og bakskjerm og er tilgjengelig i tre ulike farger: blå, gul og rød. Har du lyst på en kjøretur sammen med noen? Vel, da kan du velge de røde, blå eller gule passasjersetene som vil være midt i blinken for deg!

  • • Ekstra robust ramme som gjør den ideell til profesjonell bruk.
  • • Ekstrakomfort med luftfyllte dekk.
  • • Stabil og med sikkert veigrep takket være fire hjul og svingbar aksling.
  • • Justerbart sete sørger for at tråbilen vokser med barnet.
  • • Fåes i kombinasjon med 5 forskjellige rammer.

 

OBS: Fraktkostand på 500,- vil komme i tillegg. Varen sendes direkte hjem til kunden på døren. 

 

Mer informasjon
Merke BERG Toys
Has Ass Nei
Anbefalte produkter