Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Spill Boccia - Komplett sett med bæreveske - familie aktivitetspill

Spesialpris 69,00 kr SPAR 54% 149,00 kr
På lager
SKU
boccia-plast

Utendørs kulespill - et spill som er enkelt å lære og enkelt å spille.

Boccia, Boule og Petanque er alle navn på utendørs kulespill. Her til lands blir navnene brukt litt om hverandre. Boccia er det italienske navnet, mens Boule er fransk og Petaque er det mest brukte på verdensbasis.

Spill Boccia - Komplett sett med bæreveske - familie aktivitetspill

 

Boccia - Komplett sett med bæreveske. Et morsomt kulespill som passer perfekt til selskapsleker og hageleker. Settet inneholder 8 plastkuler som er fylt med vann, to i hver farge: grønn, blå, rød og gul.

 

Produktdetaljer

  • 8 kuler i fire farger
    - diameter 80 mm
    - vekt 215 g hver
  • 1 målkule
  • 1 bag
  • Materiale: plast (kunststoff) 

 

Utendørs kulespill - et spill som er enkelt å lære og enkelt å spille.

Boccia, Boule og Petanque er alle navn på utendørs kulespill. Her til lands blir navnene brukt litt om hverandre. Boccia er det italienske navnet, mens Boule er fransk og Petaque er det mest brukte på verdensbasis. Hovedforskjellen mellom disse er utkastet. 
Spillet består av 6 kuler og en mindre målkule «grisen». I boule / petanque så kan man spille en mot en eller som to lag som kjemper om å komme nærmest målkulen. Målkulen eller grisen som den også blir kalt blir kastet eller trillet ut på banen før spillet begynner, deretter kaster spilleren/lagene sine kuler etter tur. Den som ligger nærmest målkulen da alle kulene er kastet vinner runden og får utdelt poeng.

 

Mer informasjon
Merke Diverse
Has Ass Nei
Anbefalte produkter