Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Kompass Silva Field compass orientering

Spesialpris 169,00 kr SPAR 42% 289,00 kr
På lager
SKU
silva-kompass-field

Silva Compass Field er et perfekt kompass for nybegynnere, barn og bærplukkere, og er enkel å ta i bruk.

Kompass Silva Field compass orientering

Et godt kompass å starte med! Klassisk kompass med designoppgraderinger som gjør grafikken mer tydelig. Måleenhet i millimeter og målestokkene 1:50 000 og 1:25 000. Snor med sikkerhetsåpning.

Silva Compass Field er et perfekt kompass for nybegynnere, barn og bærplukkere, og er enkel å ta i bruk. Silva Field har måleenhet i millimeter og målestokkene 1:50 000 og 1:25 000, som er kompatibel med de fleste kart. Kompasset er i Dryflex ™ gummi for bedre og mer komfortabelt grep, og kompasset har en avtakbar snor med en sikkerhetsåpning.

NB: Alle kompassene fra Silva er kalibrert for den nordlige halvkule. Ønsker man et kompass for den sørlige halvkule, må dette spesialbestilles.

 

Silva oppsto takket være tre oppfinnsomme orienteringsmestere som skapte et væskefylt kompass i 1933. Et kompass som var mye enklere og mer presist enn det som fantes på markedet den gang. Firmaet har siden vokst, og med erfaring fra det harde, norske klimaet kan du føle deg sikker på at Silvas produkter klarer tøffe værforhold. Kompasset er i dag et selvsagt produkt i Silvas sortiment, men de byr også på andre produkter for diverse aktiviteter utendørs.
Mer informasjon
Has Ass Nei
Anbefalte produkter