Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Tilbehør barnestol Stokke Tripp Trapp trey bord - grå

Spesialpris 349,00 kr SPAR 13% 399,00 kr
Ikke på lager
SKU
stokke-trey-grå
Tilbehør barnestol Stokke Tripp Trapp trey bord - grå Med Stokke® Brett gjør du Tripp Trapp® til en fullverdig frittstående høystol. Det rene skandinaviske uttrykket passer perfekt til Tripp Trapp® og gir en unik sitteopplevelse.

Tilbehør barnestol Stokke Tripp Trapp trey bord - grå

 
Med Stokke® Brett gjør du Tripp Trapp® til en fullverdig frittstående høystol. Det rene skandinaviske uttrykket passer perfekt til Tripp Trapp® og gir en unik sitteopplevelse.

Tripp Trapp®-stolen er designet slik at den passer helt inntil bordet og gir barnet mulighet til å delta med resten av familien under måltidet. I enkelte situasjoner kan alikevel et brett som passer til stolen,* være et nyttig tilbehør. Med Stokke® Brett gjør du Tripp Trapp® til en fullverdig frittstående høystol. Det rene skandinaviske uttrykket passer perfekt til Tripp Trapp® og gir en unik sitteopplevelse. Den passer perfekt til lek eller et raskt måltid mens mor eller far lager mat, eller når det er mange rundt bordet. Passer for barn fra 6 måneder til 3 år.

- Øker Tripp Trapp®-stolens bruksområder i hjemmet.

- BPA-fri plast som er lett å rengjøre.

- Kompatibelt med Stokke® V2 Baby Set.

 

* Stokke® Brett sikrer ikke barnet i stolen. Vi anbefaler derfor at du alltid bruker Tripp Trapp®-selen når barnet sitter i stolen.

Mer informasjon
Merke Diverse
Anbefalte produkter