Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Bok Sukkerplantasjen - Roman av forfatter Natalie Baszile

Spesialpris 99,00 kr SPAR 45% 179,00 kr
På lager
SKU
9788282059336

Da alenemoren Charley uventet arver en 3 000 mål stor nedslitt sukkerplantasje, forlater hun Los Angeles for å starte et nytt liv i Louisiana. Ukjent med både sørstatskulturen og plantasjedrift må Charley knytte seg tett til sin fordomsfulle, men hjertevarme bestemor.

 

Bok Sukkerplantasjen - Roman av forfatter Natalie Baszile

Da alenemoren Charley uventet arver en 3 000 mål stor nedslitt sukkerplantasje, forlater hun Los Angeles for å starte et nytt liv i Louisiana. Ukjent med både sørstatskulturen og plantasjedrift må Charley knytte seg tett til sin fordomsfulle, men hjertevarme bestemor. Og bak det hele ligger hennes avdøde fars plan om å føre datteren tilbake til slektens røtter. Sukkerplantasjen er en uforglemmelig fortelling om håp, om å starte på nytt, og kjærlighet fra uventet hold. NATALIE BASZILE har en rekke eksamener i engelsk litteratur og afro-amerikanske studier fra flere anerkjente amerikanske universiteter. Hun har også skrevet for en rekke magasiner. Sukkerplantasjen er hennes debut roman. Baszile vokste opp sør i California og bor nå med sin familie i San Francisco.

«Jeg elsker denne boken . Det handler om å gjenoppfinne livet ditt, være aleneforelder, om familiebånd og konflikter, og om å bygge nye relasjoner.» OPRAH WINFREY

Mer informasjon
Has Ass Nei
Anbefalte produkter