Fri frakt fra kr 2000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

LEGO® Creator Expert 10267 Pepperkakehus

Spesialpris 1349,00 kr SPAR 21% 1699,00 kr
Ikke på lager
SKU
LEGO10267

LEGO® Creator Expert 10267 Pepperkakehus

Gled deg til en julete bygge- og lekeopplevelse med LEGO® Creator Expert 10267 Pepperkakehus. Denne flotte modellen er en skattkiste full av magiske detaljer som melisdekkede tak med fargerik godtepynt, en fasade som er til å spise opp, med søyler av sukkertøystenger og glitrende vinduer, og et koselig ildsted med høy skorstein.

LEGO® Creator Expert 10267 Pepperkakehus

Gled deg til en julete bygge- og lekeopplevelse med LEGO® Creator Expert 10267 Pepperkakehus. Denne flotte modellen er en skattkiste full av magiske detaljer som melisdekkede tak med fargerik godtepynt, en fasade som er til å spise opp, med søyler av sukkertøystenger og glitrende vinduer, og et koselig ildsted med høy skorstein. Inne i huset finner du et gøyalt interiør bestående av sukkertøymøbler, inkludert et smakfullt soverom med sjokoladeseng og sukkerspinnlampe samt et baderom med toalettog badekar! Dette kjempeflotte LEGO pepperkakehuset danner rammen rundt pepperkakefamiliens fantasifulle eventyr. Barna kan tenne bål i den koselige peisen, rydde fortauet for snø med snøblåseren og passe på pepperkakebabyen som ligger i vognen sin. Settet inneholder også et pyntet juletre med innpakkede gaver og leker, inkludert en gyngehest og et leketog. Dette avanserte LEGO settet byr på en utfordrende og tilfredsstillende byggeopplevelse og egner seg flott som julepynt både hjemme og på jobben. Figurer av pepperkakedame, pepperkakemann og baby.

Passer fra 12+ år
Antall deler: 1477


 • Inneholder tre LEGO® figurer: en pepperkakedame, en pepperkakemann og en pepperkakebaby.
 • Pepperkakehuset har melisdekket tak med fargerik godtepynt, en fantastisk fasade med søyler av sukkertøystenger og glitrende vinduer, en høy skorstein med glødende ildsted, et detaljert interiør, klossebygd barnevogn og en snøblåser.
 • Pepperkakehuset har et gøyalt interiør bestående av sukkertøymøbler, inkludert et soverom med sjokoladeseng og sukkerspinnlampe samt et baderom med toalett og badekar!
 • Settet inneholder et pyntet juletre med innpakkede gaver og leker, inkludert en gyngehest og et leketog.
 • Sjekk de deilige skiltene laget av sukkertøystenger!
 • Få peisen til å lyse ved å trykke på røyken som kommer ut av pipen!
 • Barna vil elske å rollespille fritt med denne pepperkakefamilien.
 • Hjelp pepperkakemoren med å passe på pepperkakebabyen i vognen.
 • Tilbehør inkluderer tåteflaske, kopper, stekepanne og øks.
 • Spesialelementer inkluderer et gullbarreelement lansert i august2019, og gjennomsiktige, lilla 1 x 1-glitterklosser.
 • Huset er over 21 cm høyt, 26 cm bredt og 13 cm dypt.

 

Mer informasjon
Merke LEGO