Fri frakt fra kr 2000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

LEGO Ideas 21320 Dinosaurfossiler

Spesialpris 899,00 kr SPAR 10% 999,00 kr
Ikke på lager
SKU
LEGO21320

LEGO Ideas 21320 Dinosaurfossiler

 

Lær mer om livet på jorden for millioner av år siden, og bygg et ekte blikkfang med LEGO® Ideas 21320 Dinosaurfossiler – et byggesett for voksne samlere.

LEGO Ideas 21320 Dinosaurfossiler

 

Lær mer om livet på jorden for millioner av år siden, og bygg et ekte blikkfang med LEGO® Ideas 21320 Dinosaurfossiler – et byggesett for voksne samlere. Settet består av 910 deler og byr på en altoppslukende og kreativ byggeopplevelse for alle som er interessert i zoologi, og vil sette pris på de to detaljerte dinosaurskjelettmodellene (av Tyrannosaurus rex og Triceratops) og skjelettleken av en pterosauren (Pteranodon). Modellene er i 1:32-skala, og kan plasseres i livaktige stillinger på hver sin sokkel. Sett dem ved siden av sapiens-skjelettmodellen så de til sammen danner en museumsutstilling i miniatyr. Settet inneholder også en minifigur av en paleontolog med diverse tilbehør som stimulerer til fantasifull rollespillmoro. Dette arkeologi-lekesettet er en flott gave for voksne som er interessert i dinosaurer. Bygg settet på egen hånd eller sammen med familie og venner som også er interessert i zoologi.

  • Fantastisk detaljert dinosaurfossil-sett som inkluderer byggbare og bevegelige lekemodeller av skjelettene til en Tyrannosaurus rex, Triceratops og Pteranodon i 1:32-skala. Hver modell er utstyrt med sokkel, og settene danner til sammen en LEGO® museumsutstilling i miniatyr.
  • Settet inneholder også en sapiens-skjelettmodell med sokkel og en minifigur av en paleontolog med byggbar kasse samt tilbehør som dinosauregg, knokkel, hatt og bok for kreativt rollespill.
  • Dette LEGO® Ideas dinosaursettet for samlere inneholder 910 deler og byr på en altoppslukende og tilfredsstillende byggeopplevelse.
  • Har du ikke bygd LEGO® modeller før? Ingen grunn til bekymring. Dette paleontolog-byggesettet inneholder et hefte med enkle byggeinstruksjoner, fascinerende fakta om Tyrannosaurus rex, Triceratops og Pteranodon samt informasjon om entusiasten og LEGO designeren som har laget settet.
  • Dette er det perfekte leke- og byggesettet for LEGO® byggere fra 16 år og oppover, som er interessert i zoologi og dinosaurer.
  • Lekemodellene av pterosaur- og dinosaurskjelettene er fantastiske blikkfang. T. rex-skjelettmodellen er den største av de tre modellene og er over 20 cm høy og 40 cm lang.
Mer informasjon
Merke LEGO