VIKTIG: Nettbutikken er åpen alle dager gjennom julen, men siste dag for å hente hos oss i Oslo er 19. desember. Ordre mottatt mellom jul og nyttår behandels fortløpende fra 5. januar. Velkommen!
Fri frakt fra kr 2000,- eller gratis Klikk og hent i Oslo. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

Lekegrind sikkerhetsgrind Babydan Square Sort

Spesialpris 1199,00 kr SPAR 14% 1399,00 kr
På lager
Ca en uke leveringstid
SKU
babydan-grind

Lekegrind sikkerhetsgrind Babydan Square Sort

 

BabyDan Lekegrind Square har vunnet innovasjonspris for sin ekstra brede åpning, som gjør det enkelt for foreldrene å ta ut barnet uten å måtte tenke på å bøye seg ned og belaste ryggen. 

Lekegrind sikkerhetsgrind Babydan Square Sort

 

BabyDan Lekegrind Square har vunnet innovasjonspris for sin ekstra brede åpning, som gjør det enkelt for foreldrene å ta ut barnet uten å måtte tenke på å bøye seg ned og belaste ryggen. Lekegrinden kan også brukes som sikkerhetsgrind til brede døråpninger eller som peisbeskyttelse. Enkel å slå sammen sammen og tar minimalt med plass når den ikke er i bruk.

Til lekegrinden inngår en lekemadrass med fine små tegnede figurer som både er morsomt for barna å se på og deilig å sitte på. Lekematten kan også brukes utenfor lekegrinden.

- Dør for å enkelt kunne gå inn/ut av lekegrinden
- Ekstra bred åpning
- Kan brukes som sikkerhetsgrind
- Enkel å folde sammen
- Myk lekemadrass inngår

Mål: H71 cm x B72,5 cm x L104 cm.
Innvendig mål: H71 cm x B70 cm x L101,5 cm.

Farge: Svart

Sikkerhet:
Lekegrinden er testet i henhold til EN12227:2010 og lekemadrassen er Oeko-Tex 100 sertifisert.