Logg inn og få fri frakt fra kr 3000,-. OBS! I ferie og høytider er det noe lenger behandlingstid på ordre.

LEGO Star Wars 75266 Stridspakke med Sith Troopers™

Spesialpris 499,00 kr SPAR 17% 599,00 kr
Ikke på lager
SKU
75266

LEGO Star Wars 75266 Stridspakke med Sith Troopers™

Barn kan lage sin egen First Order-hær og lede dem i kamp på speederen med denne LEGO® Stridspakken med Sith Troopers™ 75266)!

LEGO Star Wars 75266 Stridspakke med Sith Troopers™

Dette actionfylte Star Wars: The Rise of Skywalker lekesettet inkluderer First Order Officer, Sith Trooper og 2 Sith Jet Trooper minifigurer med knottskytende blastere (en blaster kan festes til den LEGO klossbyggede Stormtrooper-speederen) pluss jetpackelementer for å inspirere fantasifullt rollespill. Instructions PLUS! Sjekk ut digitale Instructions PLUS, tilgjengelig i den gratis LEGO Life appen, for dette lekekjøretøyet for den første ordens stormsoldater. Verktøy for å zoome inn på, rotere og vise den første ordens speeder hjelper barn bygge modellen riktig og sikkert. LEGO Star Wars™ universet! I over to tiår har LEGO konsernet skapt fantastiske, klossbygde versjoner av ikoniske Star Wars-romskip, -kjøretøy, -steder og -karakterer. LEGO Star Wars er nå et enormt vellykket tema og tilbyr byggeleker for barn og gaveideer for å glede fans i alle aldre.

  • La små barn lede en hær av Star Wars™ Sith-soldater i kamp og gjenskape action fra Star Wars: The Rise of Skywalker med dette fantastiske LEGO® Stormsoldat byggelekekjøretøyet (75266).
  • Med 4 kule minifigurer − First Order Officer, Sith Trooper og 2 Sith Jet Troopers − utstyrt med 4 knottskytende blastere og 2 jetpackelementer, er det mye som kan inspirere kreativ historiefortelling.
  • En ideell måte å samle en LEGO® Stormsoldathær på, First Order Officer og Sith Jet Trooper minifigurer ernye for januar 2020, og det er mange byggeklosser for å stimulere fantasien hos unge fans.
  • Denne hurtigbygde stridspakken med Sith-soldater (105 deler) er en flott gaveidé til enhver anledning til gutter og jenter i alderen 6+ for å introdusere dem for det actionfylte LEGO® Star Wars™ universet.
  • Star Wars™ First Order Stormtrooper-speederen er over 4 cm høy, 10 cm lang og 8 cm bred – en fin, kompakt byggemodell som kan bæres med minifigurene i vesken eller barnets ryggsekk for å leke med på farten.
  • Denne batteriløse barneleken er drevet av barnas fantasi og oppmuntrer dem til å utvikle sine kreative ferdigheter med Star Wars™-karakterer mens de leker Star Wars™: The Rise of Skywalker.
  • La yngre barn bygge selvstendig og oppleve en fantastisk følelse av prestasjon med digitale Instructions PLUS, tilgjengelig i den gratis LEGO® Life appen De vil bli mesterbyggere på null og niks!
  • LEGO® Star Wars™ byggesett er glimrende for barn (og voksne fans) å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, drømme opp sine egne unike historier eller bare bygge og stille ut samlemodellene med.
  • Du trenger ikke å bruke Kraften for å koble til eller trekke LEGO® klosser fra hverandre! Helt siden 1958 har de møtt de høyeste bransjestandardene for å sikre konsekvens og kompatibilitet.
  • LEGO® klosser og brikker slippes, varmes opp, knuses, vris og grundig analyseres, slik at alle byggesett oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene på planeten jorden (og i galakser langt, langt borte!).
Mer informasjon
Merke LEGO
Has Ass Nei
Anbefalte produkter